Coop UQAM | Coopsco

Créer mon profil | Mot de passe oublié?

Magasiner par secteur

Matériel obligatoire et recommandé

Voir les groupes
Devenir membre

Nos partenaires

UQAM
ESG UQAM
Réseau ESG UQAM
Bureau des diplômés
Centre sportif
Citadins
Service de la formation universitaire en région
Université à distance
Société de développement des entreprises culturelles - SODEC
L'institut du tourisme et de l'hotellerie - ITHQ
Pour le rayonnement du livre canadien
Presses de l'Université du Québec
Auteurs UQAM : Campagne permanente de promotion des auteures et auteurs UQAM
Fondation de l'UQAM
Écoles d'été en langues de l'UQAM
Canal savoir
L'économie sociale, j'achète
Millénium Micro



Recherche avancée...

Prettiest Train (El tren més bonic)


Éditeur : Ediciones El Drago
ISBN numérique ePub: 9788412219807
Parution : 2020
Catégorisation : Livres numériques / Autre / Autre / Autre.

Formats disponibles

Format Qté. disp. Prix* Commander
Numérique ePub
Protection filigrane***
Illimité Prix : 14,99 $
x

*Les prix sont en dollars canadien. Taxes et frais de livraison en sus.
***Ce produit est protégé en vertu des droits d'auteurs.




Description

«Existeixen blues gemegosos que s’utilitzen en els espirituals de la mateixa manera que hi ha espirituals gemegosos que s’utilitzen en el blues». Thomas A. Dorsey

El blues ja ho té això, juga amb l’atzar, les premonicions, els capricis i els sentiments dels homes, fent dels records el seu millor patrimoni.

Endinsant-nos en la vida de diferents personatges que com els afluents del Mississippi oculten pecats i misèries però acaben confluint allà mateix; assistirem a una nova crònica on les cançons, la gent, els costums, la religiositat, el resó de l’esclavatge, els perfums del territori i sobretot l’encís de les dones, es donen la mà amb la música del diable, els secrets, les tavernes, el ferrocarril, els crims, les febleses i la capacitat d’oblidar.

Una història amb ritme i cadència de blues.

Pròleg de Big Mama Montse.

SOBRE L'AUTOR

Jordi Prat és barceloní de naixement (1968), empordanès d’adopció, però d’esperit nord americà. Té estudis fins a segon de Biològiques.
Professionalment s´ha dedicat a sectors como el bancari, l’administració sanitària o la restauració i ha alternat sempre aquestes ocupacions amb activitats vinculades a l’escriptura como ara la confecció de guions radiofònics o la col·laboració en fanzines i revistes musicals especialitzades.
El 2017, decideix dur a terme un canvi substancial a la seva vida. Aprofitant la debilitat que sent per tot allò relacionat amb els Estats Units (història, literatura, música, cinema, entorn, costums, paisatges, idioma, curiositats, contrastos…), país que ha visitat en múltiples ocasions, engegà un projecte de viatges personalitzats a la carta per poder deixar anar coneixements, aficions i passió, conjugant-t’ho tot en la mateixa direcció.
Loving Graceland (Viena Edicions, juny 2017) (Editorial Nueva Luz, en castellà), suposà el seu debut en el món editorial. Amb Prettiest Train (El tren més bonic) torna a submergir-se en ambients i latituds que tan còmodes li resulten, essent el blues l’eix vertebrador absolut de tota la història.